Haubro Friskoles værdigrundlag

Haubro Friskole er en grundtvig-koldsk friskole, som blev grundlagt i 1898.

På en grundtvig-koldsk friskole er det en tradition, at dagligdagen begynder med morgensang, Fader Vor og fortælling.

På Haubro Friskole vil vi gerne skabe et harmonsk og trygt sted for alle børn fra vuggestue til 9. klasse. Her skal alle have respekt og forståelse for hinanden – både børn og voksne.

Vi har fokus på hver enkelt elev udfordres på det faglige og sociale plan. Vi vægter det praktiske – musiske højt som led i elevens dannelse. Vores tilgang til skolens aktiviteter er seriøs, nutidig og interessant.

Her opbygges et læringsmiljø, hvor fordybelse, fantasi, fysisk udfoldelse og inspiration er nøglebegreber for elevernes trivsel og læring.

Vores erfaring er, at glade børn lærer bedst. Derfor er vi sikre på, at dagligdagens nærhed, fællesskab og læringsmiljø er en vigtig forudsætning elevens udvikling.

Vores børn skal gå glade i skole - og glade hjem efter en god skoledag.

Skolen lægger vægt på

• Små klasser
  • Høj faglighed i alle fag
  • Sang, musik og kreativitet