Optagelse af elever

Indskrivning af ny elev i alle klasser kan ske i løbet af hele skoleåret.

Er man interesseret i at se og hører mere om friskolen med henblik på at indbskrive sit barn på skolen, er man velkommen til at kontaktes skolen med henblik på en rundvisning og samtale med  skolens leder.

Ofte vil der også være en lærer med fra det pågældende klassetrin, der deltager i samtalen. For at få den bedste skoledag og det bedste skoleforløb for det enkelte barn, er det vigtigt for os at vurdere om friskolen er det bedste tilbud for det barn, der gerne vil meldes ind. Hvorfor vi gerne vil se familien til en samtalen.

Under samtalen drøfter vi vores procedure for start på skolen, så familien kender opstartsfasen.

Vi har venteliste til enkelte årgange.

Mere information om skolestart og optagelse af elever

Skoleleder: Kristina Engemand

tlf. 98 66 40 91